logo Lambert Gourmet Foods

Wat maakt Ginger club zo bijzonder?

 | 

Ginger club is een biologische gember concentraat gemaakt met Peruviaanse gember en bevat maar liefst 25% minder suiker dan de standaard gemberdranken

Na jaren commerciële functies te hebben bekleed, besluit Lieselot Dumoulin, een gedreven sportieve vrouw en mama van twee, om zelf op de voorgrond te treden.

Vandaag lanceert ze haar eigen merk van alcoholvrij, biologisch gemberconcentraat: Liselot was al langer op zoek naar een gezond alternatief voor de vele alcoholische, gesuikerde en cafeïne-rijke dranken die al op de markt verschenen.

Haar doel? Een eerlijk, lokaal, smaakvol en vooral gezond drankje creëren waarbij je niet meer aan de slag moet met juicers en andere keukentoestellen.

Ginger club founder Lieselot

Gember zoals het hoort.

Na een jaar testen en proeven, creëert Lieselot ‘ginger club classic’. Het biologische gemberconcentraat is gemaakt met Peruviaanse gember en bevat maar liefst 25% minder suiker dan de standaard gemberdranken. Op een fles van 500 ml telt ginger club 12,5 suikerklontjes minder.

Daar blijft het verhaal niet bij. Lieselot experimenteert thuis wel meer met veenbessensap. Vaak combineert ze het sap met zelf geperste Peruviaanse gember. Die gembersoort is veel voller en rijker is van smaak. Haar omgeving reageert zo enthousiast op deze combinatie dat dit prompt leidt tot een variant op de pittige classic’: de ‘ginger club cranberry’.

Gingerclub cranberry