logo Lambert Gourmet Foods
Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Sinds 1979 is Lambert Gourmet Foods de beste delicatessen leverancier in België.

Deze B2B specialist in topproducten voor de fijnproever heeft een exclusieve gamma dat fijne thee, olie, azijn, sauzen, aperitieven en ambachtelijke conserven omvat.

Met onweerstaanbare foie gras voor de fijnproevers en de koekjes, confituren, chocolade en artisanale confiserie voor de snoepers blijft Lambert Gourmet Foods dé specialist van de traditie en de promotor van innovatie.

Onze ervaring maakt het verschil

In 1979 start Jean Louis Lambert, een jonge ondernemer met een droom en ambitie, een delicatessen firma. Vandaag staat de firma onder de leiding van zijn dochter Stéphanie Lambert.

Na meer dan 4 decennia is Lambert Gourmet Foods de beste partner voor de gespecialiseerde handel in voeding. Uit zijn ruime gamma levert J.L.Lambert fijne confituren, chocolade en artisanale confiserie aan bakkers, Dammann thee aan theesalons, koffiebranders en horeca. Traiteurs, slagers en restaurants vinden meerdere merken foie gras, terrines en bereide gerechten in het verfijnde aanbod. Naast sauzen, ambachtelijke visconserven en zuurwaren voor viswinkels heeft Lambert Gourmet Foods een brede keuze aan crackers, toasten en grissini voor kaaswinkels.

 

Management

Administratie

Verkoop

Logistiek

Pascal
Logistiek
Jean-Michel
Logistiek
Jeferson
Logistiek
Otmane
Logistiek